BACHELOR

Digital Innovation

Het klassieke traject niks voor jou? Dan is misschien de afstudeerrichting Digital Innovation iets voor jou. Door het uitvoeren van projecten voor echte klanten leer je de IT-skills die je nodig hebt in je latere carrière.

In je eerste jaar start je in het normale traject en leer je de essentie van de verschillende afstudeerrichtingen. Zo heb je een goede kennis van netwerken, programmeren, smart devices en data queries om het tweede jaar aan te vatten.

Vanaf je tweede jaar start je met een combinatie van projecten en vakken om je kennis uit te breiden. De projecten die je aanvat zijn voor een echte klant en zijn je eigen keuze. Zo wordt je interesse extra geprikkeld. Onder begeleiding van een docent breng je zo je eerste projecten tot een goed einde. Je overige tijd vul je op met vakken uit het totale aanbod. Wil je een vak volgen uit de IoT-richting, gecombineerd met 2 uit de APP-richting? Geen probleem!

Je laatste jaar is tenslotte enkel projectwerk en waardoor je volop je eigen richting kan uitgaan en zelfs jezelf kan scholen in technologieën die niet in het reguliere traject aangeboden worden!

Doordat je gewend bent met klanten om te gaan vind je binnen de kortste keren werk bij een van de talloze IT-bedrijven in Vlaanderen. Toch nog zin in een extra diploma? Dan kan je nog verder studeren voor een extra bachelor of masterdiploma. Onder meer een master Industriële Wetenschappen of Toegepaste Informatica ligt binnen de mogelijkheden.

Wil je graag meer weten over deze afstudeerrichting? Kijk dan hier voor meer info.

over ons

GETUIGENISSEN

Aan het woord

Voorbeelden

Projecten

Datacenter automatisation
Datacenter automatisation
DI project portaal
Digital Innovation Project Portaal
Too-gather afvalsorteermachine
Too-gather afvalsorteermachine