BACHELOR

Application Development

Werk je graag mee aan de next-level apps of is bijvoorbeeld augmented reality echt iets voor jou? Lees dan zeker verder over ons afstudeertraject Application Development. Door een mix van les- en praktijkmomenten leren we in een wip de laatste trends op vlak van software en application development.

Je start je reis door het IT-landschap met een verkenning van de verschillende disciplines die IT rijk is. Zo komt onder meer netwerken, smart devices, data crunching en een solide basis programmeerskills aan bod. Vanaf je tweede jaar verdiep je je volledig in de wereld van de App development door het aanleren van verschillende talen. Op het programma staan onder meer Python, Java, PHP, .NET, Angular en React.

Na je opleiding kan je alle kanten uit. Je kan quasi onmiddellijk aan de slag als developer bij een van de talloze IT-bedrijven in Vlaanderen. Nog niet gedaan met studeren? Dan kan je nog verder gaan voor een tweede bachelor of een masterdiploma! Onder meer een master Industriële Wetenschappen of Toegepaste Informatica behoren tot de mogelijkheden.

Wil je graag meer weten over deze afstudeerrichting? Kijk dan hier voor meer info.

over ons

GETUIGENISSEN

Aan het woord

Voorbeelden

Projecten

WebCtrl
WebCtrl, Studentondernemer
ICE connect
Cordova - ICE Connect app
Het museum
Mobile Development - Het Museum